sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

AAKKOSETMY ALPHABETS


A - aurinko, se ihana asia mitä jokainen ihminen kaipaa pitkän talven jälkeen. Vaikka oon syntynyt talvella oon silti täysin kesäihminen, etelänmatkoilla ja kesällä Suomessa mieluiten en tekisi mitään muuta kun makaisi auringossa ja vääränlaiset rusketusrajat saa mut kiukuttelemaan ;-)

B - brunssi, oon tosi brunssi ihminen. Rakastan mennä brunsseille ja syödä hitaasti ja nauttia siitä ja niitä on myös kiva järjestää, voisin vaikka joka viikonloppu!

C - Cascais, Portugalissa oli musta aivan ihana matkakohde ja haluaisin sinne vielä palata.

D - vitamiini D, TARVITSEN! kuten mainitsin aurinko on mun mieleen :-D

E - elämän eliksiiri ei oo mulle mikään vesi vaan matkustelu ja uusien paikkojen tutkiskelu!

F - Fernanda, mun ultimaalinen paras ystävä.

G - Grillaaminen, varsinkin kavereiden kanssa ja muutenkin kesällä on ihanaa. Grillijuhlat kunniaaan!

H - Helsinki, se ihana merenäärellä sijaitseva kotikaupunkini.

I - itikat, en niistä tykkää mutta sana itikka on musta aina ollu tosi söötti!

J - mun vanhemmat joiden molempien nimi alka J:llä. Ootte ihan parhaita!

K - kukat, en ennen osannu tykätä kukista mutta nyt oon vähän oppinut koska oon oppinut pitämään niitä edes vähän hengissä! Lemppareita on valkoset ruusut ja valkoinen orkidea, muita en sit hyväksykää :-D kaktuksista tykkään kanssa!

L - Luca, mun ihana pieni (iso) höpsö koiranmussukka jonka nään ihan pian.

M - minä, mun maailman paras täti, kaikki kummitädit ja paras kaverini omataan kaikki nimi joka alkaa M:llä.

N -  Norssi, en vois ikinä katua mun lukiovalintaa ja rehellisesti sanottuna en malta odottaa että koulu syksyllä alkaa ja pääsen takaisin Norssiin opiskelemaan, haha.

O - omenamehu, oon omenamehu ihminen, tiettekö kun hotelliaamiaisilla on vaihtoehtona appelsiini, omena yms mehuja niin mä oon aina se joka ottaa omenamehua.

P -  putu, oli mun ihan maailman tärkein unilelu vaikka kuinka kauan ja kulki ihan joka paikkaan mukaan ja reissas ympäri mailmaakin ja itku tuli jos se joskus unohtui.

Q -  quuquu tähän en keksi mitään :-D

R - ravut, tykkään sikkenä rapujen syömisestä ja rapujuhlista.

S - serkut ja varsinkin yksi pikkuserkku on ihan parasta seuraa!

T - Thaimaa, se monien suomalaisten suosima matkakohde juu, mutta mulla on sieltä niin paljon muistoja niin monelta kerralta (10) että se ansaitsee lämpönsä, palmujensa, hiekkarantojensa ja ruokansa takia ehdottomasti paikan mun lempparimaiden joukossa.

U - uinti oli mulle tosi iso osa elämää kun sitä harrastin, kisoissa varsinkin oli ihan parasta ja välillä ikävöin sitä tosi paljon, mutta valitettavasti mun olkapää ei kestä sitä.

V - Värit. En koskaan oo ollut väri-ihminen 5-luokan jälkeen. (olipas lause) Mun huone on valko, musta, ruskea, harmaa ja samoin mun lähes kaikki vaatteet lukuun ottamatta muutamaa poikkeusta. Ja niin on itse asiassa meidän koko koti Suomessa! Ja mun lempikukatkin. Neutraaleja värejä siis, kiitos.

W - van der Woodsenin Serenan vaatekaapin voisin ottaa millä hetkellä hyvänsä, oi että. Ja gossip girl noin muutenkin parasta.

X - XoXo gossip girl, edelleen lempisarja!

Y - yhteiskuntaoppi on mun lempiaine koulussa ja oon hyvä siinä.

Z - cokis Zero, jos kokista juon se on aina Zeroa koska se on parasta, tosin viimeksi varmaan Suomessa kesällä tullut juotua.

Å - Åland, Ahvenanmaa, ihanat serkut ja niiden perhe asuu siellä, rakastan!

Ä - äiti. mun oma mama on paras.

Ö - öky, vihaan sanaa öky enemmän kuin mitään sanaa varmaan :-D rasittavaa lukea kaikkia uutisia missä lukee "osti ökyauton" yms...


Tuliko jotain asioita mitä ette tienneet musta ja yllätti? :-)

Maria1 kommentti: